NIA instruktörer
niastudio home

JONNA

 

Leva Drömmen

Vägen till en unik träningsstudio.

Jag tror på Rörelse, När känslan av förnöjsamhet och glädje känns på djupet i rörelsen, då vet jag att kroppen bär på både frågan och svaret.

Med Nias rörelser känner jag att min kropp har blivit ännu starkare och mer levande. 

Från hård drillning i elitgymnastlaget,  genom 80-90 talets alla häftiga aerobic  träningsformer till gymvärlden och kroppsbyggare. En snirklig väg som lärt mig mycket. Jag  har alltid trott på att utan smärta så blir det inga resultat - no pain no gain.  Jag har fått lära om!

Idag driver jag Nia-studio i Höganäs, en oas för alla som vill ta hand om sig "lite extra". Det är inte alltid så lätt att veta vad som är bäst, i en tid där många röster vill göra sig hörda. Jag har gått en krokig väg, men till slut hittat, det ultimata för mig, NIA!

LOTTI

NIA för både kropp & sinne

Välbehag som ledstjärna

Tänk om man alltid kan välja välbehag? Det är något som Nia  påminner mig om på ett sensoriskt sätt och som påverkar mig både i klassen och utanför. Inte bara kroppens rörelsen utan  hela mitt sätt att förhålla mig till omvärlden. Som vid stressiga utmaningar på ”mitt vanliga jobb”, när kanske tidplanen i något projektet går över styr  kunder och kollegor är frustrerade.  Då kan jag märka hur fötterna hittar ner mot Moder Jord och att marken inte gungar lika mycket och jag kan förnimma en lätthet. Den fysiska kroppen hjälper helt enkelt den mentala att stressa ner, jag bjuder in nyfikenhet istället för att blir frustrerad och resultatet blir mycket bättre! NIA handlar om att lyssna efter förnimmelser i kroppen – den är mycket klokare än vad man ibland tror!  Och i varje NIA-klass blir jag påmind om detta.

NIASTUDIO

HÖGANÄS - SWEDEN

 

© Copyright.

All Rights Reserved.

Kontakta oss gärna


info@niastudio.se        

+ 46 (0) 734 41 17 10