Våra Niaklasser
niastudio home
Våra Niaklasser
Våra Niaklasser
Våra Niaklasser

Här kan Du läsa om våra olika Niaklasser

Alla kan vara med, det behövs inga förkunskaper, bra kondition eller grundträning

NIA KLASS

En kul barfota rörelseklass med hög energinivå, en effektiv och lustfylld helhets-träning för kropp och själ. 


Rörelser till stor musikvariation inspirerar till kroppens upplevelse av glädje och välbehag. I Nia finns rörelsetekniker från både öst och väst. Enkla rörelsemönster från dans, kampsport och terapeutiska läkande tekniker blandas och ger en mångfald av variation och stimulans för rörelseapparaten.

Nia är en effektiv träning där Du fylls med energi, mental klarhet och en känsla av harmoni. 
En Nia klass innehåller uppvärmning, konditionssträning, rörlighet, flexibilitet, styrka och avslappning. 
Nia’s rörelser är designade för att träna upp 
alla leder och muskelgrupper i kroppen.

Du får en härlig känsla i Din kropp, att Du har kul samtidigt som Du tränar på bara 60 minuter.

NIA MOVING TO HEAL

Den här klassen är för Dig som behöver en lugnare och mjukare klass. Ett långsamt tempo och en mer avskalad koreografi. Rörelserna här är lätta att följa och anpassa så att de passar in i Din kropp.

Den här klassen anpassas för alla som behandlas för något slag av terapeutiskt problem av ex. skada, trauma, sorg, återhämtning från korttids- eller långvarig sjukdom, återanpassning, gravid eller nyförlöst eller bara ett längre uppehåll från träning.

Kanske vill Du bara ha ett lugnare tempo.

Rörelserna i denna klassen är mjuka, långsamma och rytmiska.

Här kan Du ta det lugnt och göra rörelserna på det sättet som passar Din kropps sätt att fungera just nu. Du får slappna av och fokusera på känslan av att må bättre, rörelse för rörelse, andetag för andetag. Öka känslan av välbehag oavsett fysisk kondition.

NIA 5 STAGES

En klass för självläkning och reflektion.

En mjuk, medveten, självläkande klass med rörelser genom fem stadier av människans utveckling.

Nia 5 stages återskapar, omstrukturerar, aktiverar och tränar upp Din kropp, Din mentala förmåga och Ditt sinne, en skön stund att "få börja om från början".

Upplev mjuka, medvetna självläkande rörelser medan Du blir guidad genom dessa 5 stadierna - embryo, krälande, krypande, stående och gående.


Nia 5 Stages klass är 75 minuter och innefattar en lekfull lektion som hjälper oss att förstå kroppens funktion och med många tips som är lätta att applicera på våra vardagliga rörelser.

Du kommer ganska snabbt uppleva att Din rörlighet ökar och att Du rör Dig på ett bättre sätt och mår bättre från grunden.

NIA MOVE I.T.

En spännande 60-minuters konditionsklass, baserad på den nya vetenskapen om de stora fördelarna med intervallträning. Var 60 sekund byts rörelsen, successivt igenom alla 52 rörelser.

Den här klassen är både för nybörjare och erfarna idrottare.

Som nybörjare får Du träna upp Din rörelsevana och lära Dig grunden i alla 52 rörelserna. Du som är mer van kan dra fördelar av att både isolera enstaka rörelser och integrationen av att röra hela kroppen.

Den här klassen är kreativ och rolig och ger en total träningsupplevelse, hela kroppen blir tränad på 60 minuter.En spännande 60-minuters konditionsklass baserad på intervall träning. 


 

NIA FLOORPLAY 52 MOVES

I denna klassen är vi på golvet och leker oss igenom alla NIA's 52 rörelser med 60 sekunders intervall.

När vi rör oss på golvet lär vi oss vad som fungerar och hur våra kroppar ganska snabbt kan tränas upp.

Att röra oss på golvet är det vi lärt oss som barn, kroppen vet instinktivt hur den ska göra.

Golvet, kroppen och gravitationen lärde Dig att trycka ifrån, dra och sträcka, rulla runt, kräla, krypa, huka och kreativt komma upp på fötterna igen..

Denna kroppsvisdom bor fortfarande i dig. Golvet är bästa lekplatsen och bästa gym'et för att bli vältränad. Det enkla och naturliga är ofta det som ger de bästa förutsättningarna för att skapa kroppskännedom, känslan av lätthet och elegans i våra kroppar. Vi kan lita på att kroppen alltid visar vägen.

 

 

In Nia,

the motivation to move is found in the joy of movement.

A Nia class is filled with positive energy and happy moving bodies.

Although challenging, Nia invites us to move by using the power of music and the body's way to deliver a workout experience like non other.

NIASTUDIO

HÖGANÄS - SWEDEN

 

© Copyright.

All Rights Reserved.

Kontakta oss gärna


info@niastudio.se        

+ 46 (0) 734 41 17 10